Accessoires

VREDESTEIN

HOOGWAARDIGE FIETSBANDEN SINDS 1909

Vredestein is een heel bekende naam in de fietsenindustrie en is een expert in banden voor tweewielers, personenauto’s en voor agrarische en industriële toepassingen. Het kost tijd om een dergelijke status te bereiken.

Het Nederlandse merk heeft een lange en rijke geschiedenis wat fietsbanden betreft. De eerste werden vroeg in de 20e eeuw geproduceerd – in 1909 om precies te zijn – naast een breed scala van andere rubberproducten, zoals schoenhakken, tennisballen, matrassen, laarzen en nog veel meer. In 1946 rolde de tien miljoenste fietsband van de productielijn! Vredestein-banden zijn door de jaren heen altijd op de hoogste niveaus in het wielrennen gebruikt. Jan Janssen, de eerste Nederlandse winnaar van de Tour de France in 1968, begon zijn carrière als jongeman bij het team ‘Locomotief – Vredestein’. Er zijn talloze andere voorbeelden van overwinningen in de wedstrijden op het hoogste niveau ter wereld, waarbij de kampioenen op Vredestein-banden reden. Juist deze prestaties stimuleren ons om steeds de beste banden te leveren voor professionele rijders en amateurs. 

Er zijn ook veel fietsmerken die onze banden gebruiken: de hoogwaardige Vredestein-fietsbanden garanderen veiligheid en goede prestaties op alle niveaus, voor zowel wielrenfietsen, mountainbikes, toerfietsen, citybikes en e-bikes. Wij zijn momenteel druk bezig om fantastische nieuwe producten te ontwikkelen, waarmee fietsers over de hele wereld over de wegen zullen vliegen!

Je kan bij Special-e-Bikes terecht voor binnen en buitenbanden in diverse maten en type’s.

Heb je vragen? Wens je meer informatie over VREDESTEIN?
Aarzel niet. Contacteer ons via onderstaand formulier!

* verplicht

We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in onze winkel waar we je met raad en daad zullen bijstaan.

Sociale media

Gegevens

Special-e-Bikes BV
Provinciebaan 362
9620 Zottegem

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag 13u-18u00
Woensdag 13u-18u30
Donderdag 13u-18u30
Vrijdag 13u-18u30
Zaterdag 9u-12u & 13u-18u

Zon- en feestdagen gesloten

Scroll naar boven