Long-tail cargo e-Bike

Bike43 biedt het grootste lange-staart fietsen aanbod. Dankzij de gepantenteerde voetenbak passen er tot drie kinderen achterop. Bovendien is het voor iedereen veilig en comfortabel rijden dankzij zowel de positie van de accu als het 20″ achterwiel heeft de fiets een uitstekend zwaartepunt.

Deze fiets is onderhoudsarm en bovendien speciaal ontworpen om lang mee te gaan. Met een high-end Chroomoly stalen frame, interne versnellingsnaaf, aangepaste kickstart en een dubbel X ontwerp zal de fiets je lang van dienst zijn. 

Bik43 frames worden met de hand gebouwd in Europa, door gespecialiseerde en ervaren vakmensen. Onze fietsen worden vervolgens met zorg geassembleerd in Brussel volgens de beste kwaliteitsstandaard. De lokale productie is erop gericht om de impact op moeder aarde te beperken.

Bike43 fietsen zijn stijlvol en aanpasbaar aan je behoeften. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en met 5 verschillende motor/versnellingssystemen. Of je nu gericht bent op functionaliteit of geavanceerde prestaties en stijl wilt, er is een Bike43 die wacht om je langdurige, trouwe metgezel op de weg te worden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de Bike43 in het echt ervaren? Plan een proefrit bij Special-e-Bikes.

We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in onze winkel waar we je met raad en daad zullen bijstaan.

Sociale media

Gegevens

Special-e-Bikes BV
Provinciebaan 362
9620 Zottegem

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag 13u-18u00
Woensdag 13u-18u30
Donderdag 13u-18u30
Vrijdag 13u-18u30
Zaterdag 9u-12u & 13u-18u

Zon- en feestdagen gesloten

Scroll naar boven