Compacte e-Bikes

Of het nu in de stad of op het platteland is, in het dagelijks leven of op de camping, de QiO kan worden aangepast aan jouw smaak en behoeften. Met zijn compacte afmetingen is hij ideaal voor een klein stadsappartement of om mee te nemen op vakantie met het hele gezin. Hoe en waar ook, de slimme e-compactfiets past bij elke situatie. Doordachte techniek en eersteklas rijcomfort zijn vanzelfsprekend.

Het dagelijkse gezinsleven kan gelukkig, harmonieus, soms ingewikkeld en vooral uitdagend zijn. Veelzijdig  zoals QiO e-bikes: Praktisch en compact. Ze zijn gemaakt om uw dagelijks leven gemakkelijker en flexibeler te maken. De kinderen ’s ochtends naar de kleuterschool brengen? Geen probleem, alle QiO modellen bieden ruimte voor een kinderzitje. Het MIK-HD-systeem is een extra sterke bagagedragerplaat die tot 27 kilogram kan dragen. Dankzij de dubbele beveiliging zit alles super vast.

Ook voor grote bagage, wat vooral handig is als je boodschappen wilt doen maar de auto even niet aan de orde is. Een QiO kan in een paar eenvoudige stappen worden opgevouwen, zelfs in een kleinere woning of in de camper. Aan de bagage- en voordragers kunnen reistassen worden bevestigd.

Dankzij de “by.schulz speedlifters” kun je stuur- en zadelhoogte binnen enkele seconden en zonder gereedschap aanpassen. Zo kunnen mensen met een lichaamslengte tussen 1,65 en 1,90 meter met de e-bike rijden.

We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in onze winkel waar we je met raad en daad zullen bijstaan.

Sociale media

Gegevens

Special-e-Bikes BV
Provinciebaan 362
9620 Zottegem

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag 13u-18u00
Woensdag 13u-18u30
Donderdag 13u-18u30
Vrijdag 13u-18u30
Zaterdag 9u-12u & 13u-18u

Zon- en feestdagen gesloten

Scroll naar boven