FAQ

Special-e-Bikes streeft een vlotte service en jouw tevredenheid na!

Om die vlotte service en opvolging te garanderen hebben we volgende richtlijnen uitgezet. Het zou fijn zijn mochten we hier op jouw begrip en medewerking kunnen rekenen.

Ouderhoud of herstel van mijn fiets.

Maak TELEFONISCH een afspraak. Doe dit bij voorkeur minstens één week van te voren. NIET per SMS! Een SMS kan onbedoeld verdwijnen in de massa, wordt niet automatisch ingeboekt in onze agenda en neemt te veel tijd in beslag om af te ronden.

Advies en info voor aankoop van een (nieuwe) fiets.

Maak een AFSPRAAK VIA DE ONLINE AGENDA OP ONZE WEBSITE. Op de agenda kan je een tijdslot van 1 uur reserveren. Dat moet er voor zorgen dat er voldoende face-to-face time is om ongestoord al je vragen te beantwoorden. LET OP! Gebruik de agenda niet voor het boeken van een onderhoud of herstel van je fiets.

Kort bezoek, afhalen of binnen brengen van je fiets.

We begrijpen dat elk bezoek aan onze winkel niet aangekondigd kan worden maar toch geven we prioriteit aan de geboekte afspraken. Als je langs komt voor een kort bezoek vragen we je volgende richtlijnen in acht te nemen:

• Er zijn geen fietsen in de winkel toegelaten
• We voorzien een afspreek punt buiten waar we je fiets ontvangen/overhandigen

Huur van een fiets.

Reserveer een fiets enkel via het VERHUUR FORMULIER OP ONZE WEBSITE. NIET per SMS of telefonisch! Een SMS of een telefoongesprek worden niet automatisch ingeboekt in onze agenda en kunnen zo verloren gaan. Dat willen we vermijden.

Algemeen

Omdat wij als kleine speciaalzaak onze tijd nemen om onze klanten goed in te lichten bij een aankoop, blijven de geplande werkzaamheden soms staan tijdens de openingsuren. Deze worden dan in de voormiddag achter gesloten deuren zorgvuldig uitgevoerd.

Dat kan, de meeste van onze leveranciers hebben ook fietsen zonder elektrische ondersteuning in hun gamma. Deze kunnen we u dus perfect aanbieden, we hebben zelfs een mooi gamma KTM mountainbikes in de winkel.

Ondanks onze afwijkende openingsuren is Special-e-Bikes tijdens weekdagen steeds te bereiken van 8u30 tot 18u30 op het nummer 0479 44 04 68. Na sluitingstijd en op zon-en feestdagen zijn we telefonisch niet bereikbaar maar een mailtje (contact@specialebikes.be) sturen kan altijd. Je vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Technisch

In tegenstelling tot een gewone fiets heeft een elektrische fiets specifieke behoeften qua onderhoud; systeem diagnose, software update en accu capaciteit test zijn er enkele van. Ook de remmen en aandrijving kunnen in sommige gevallen sneller slijten en vragen dus frequenter nazicht.

Als je bij ons een bakfiets aankoopt kunnen we deze bij jou thuis leveren al je dat wenst. Ook voor onderhoud en / of herstel kunnen we de bakfiets afhalen en terug brengen bij jou thuis. Indien noodzakelijk kunnen we zelfs een vervang(bak)fiets achterlaten, zo blijf je in alle omstandigheden mobiel.

We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in onze winkel waar we je met raad en daad zullen bijstaan.

Sociale media

Gegevens

Special-e-Bikes BV
Provinciebaan 362
9620 Zottegem

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag 13u-18u00
Woensdag 13u-18u30
Donderdag 13u-18u30
Vrijdag 13u-18u30
Zaterdag 9u-12u & 13u-18u

Zon- en feestdagen gesloten

Scroll naar boven