e-Bikes

i:SY Ride it! Love it!
Deze slogan zegt alles over de i:SY fietsen, als je er eenmaal hebt op gereden ga je er van houden! De i:SY fiesten zijn een “ one size fit’s all” minifietsen die uiterst stabiel en cormfortabel rijden. Ze zijn niet plooibaar maar het stuur kan heel éénvoudig parrallel geplaatst worden, ook de pedalen klappen in en de hoogte van zadel en stuur zijn in een oogopslag aangepast. Op die manier zijn ze heel compact op te bergen, ideaal voor onder andere mobilhome gebruikers of flat bewoners.

Kortom, dit volledig Duits product is een fiets echt de moeite waard om eens uit te proberen. Leuke nieuwigheid dit jaar is dat er nu ook een XXL model verkrijgbaar is, de iets grotere uitvoering voor de hele grote mensen onder ons. En men kan nu als optie zelf een keuze maken uit een uitgebreid kleuren pallet in welk tof kleurtje je jouw fiets wil hebben.

Dat wij erin geloven kan je merken in ons verhuur aanbod, menige Bed&Breakfast bezoekers uit de omgeving maakten reeds gebruik van onze i:SY huurfietsen. Ook het XXL type hebben we in huis!

We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in onze winkel waar we je met raad en daad zullen bijstaan.

Sociale media

Gegevens

Special-e-Bikes BV
Provinciebaan 362
9620 Zottegem

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag 13u-18u00
Woensdag 13u-18u30
Donderdag 13u-18u30
Vrijdag 13u-18u30
Zaterdag 9u-12u & 13u-18u

Zon- en feestdagen gesloten

Scroll naar boven