Cargo e-Bikes

Nog steeds compact. Nu nog functioneler. Met een maximaal toelaatbaar gewicht van 200 kg is de Tern GSD e-bike in staat om je auto te vervangen. Je kan er tegelijkertijd twee kinderen plus boodschappen of een heleboel bagage op vervoeren, maar hij is even lang als een normale fiets. Dankzij de geïntegreerde dubbele accutechniek kunt u de hele dag rijden, terwijl ruimtebesparende kenmerken zoals FlatFold en Vertical Parking de GSD enorm gebruiksvriendelijk maken.

Eén maat voor bijna iedereen. De GSD heeft een verstelbare cocktpit die in een oogwenk en zonder gereedschap kan worden aanpast voor rijders van 150 tot 195 cm lichaamslengte. Deze fiets kan je dus gemakkelijk delen met je familie. De aangepaste framegeometrie met een iets vlakkere zitbuishoek en hoger stuur betekent ook dat de GSD niet alleen beter past, hij is ook comfortabeler. De Tern GSD kan met tal van accessoires worden uitgerust, zodat hij voor elke transportbehoefte een geschikte oplossing biedt.

Ontdek ook de HSD, kleine broer van de GSD. Als er geen 2 kinderen moeten worden vervoerd is deze kleinere versie de ideale stads partner.

Kom uw Tern GSD of HSD e-cargo testrijden en samenstellen bij Special-e-Bikes.

We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in onze winkel waar we je met raad en daad zullen bijstaan.

Sociale media

Gegevens

Special-e-Bikes BV
Provinciebaan 362
9620 Zottegem

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag 13u-18u00
Woensdag 13u-18u30
Donderdag 13u-18u30
Vrijdag 13u-18u30
Zaterdag 9u-12u & 13u-18u

Zon- en feestdagen gesloten

Scroll naar boven